Join the magic

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang het eerste hoofdstuk van mijn nieuwste boek gratis.

  Ik ontvang graag e-mails over:
  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.
  Lief voor jezelf

  LIEF VOOR JEZELF


  Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven.  Het boek, Lief voor jezelf, is nagenoeg een magische handleiding voor het implementeren van zelfzorg en zelfliefde in je leven. Naast verhelderende inzichten die Ellen geeft, staat het boek vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen waarmee je op een praktische wijze zelfzorg en zelfliefde kan aanwenden in je dagelijkse leven. Deze zijn allemaal gemakkelijk en meteen uitvoerbaar zonder dat je je leven op pauze moet zetten. Het is praktische toegepaste spiritualiteit voor iedereen.


  De band met je lichaam verbeteren, je emoties doorgronden, je gedachten onderzoeken en je weg vinden naar meer plezier, genot en voldoening, zijn enkele punten die aan bod komen. Door het gebruik van affirmaties doorheen het boek, krijgt je persoonlijke groei nog een extra steun.


  Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven toelaten en integreren, is het beste geschenk dat je jezelf kan geven.


  Veel leesplezier,

  Ellen 

  Ik heb al veel boeken gelezen, maar jouw boek is de eerste die me echt helpt. Bedankt!

  - C -

  Ik ben het boek aan het lezen, een aanrader  echt waar. Veel tips en zo herkenbaar.

  - V -

  Must read! 

  Ik deel een communicatie-achtergrond met schrijfster Ellen Hartl. Ik wist wel zeker dat zij heel wat wijsheid met de wereld te delen had (en heeft), en dat dan nog in een vlotte tekst kan gieten ook. Dat maakte dat ik een exemplaar mee naar huis nam. Wat een geluk dat ik dat deed!  
  Tijdens mijn herstel, waar ik trouwens nog steeds aan werk, heeft het boek van Ellen me een duwtje in de rug gegeven. Dankzij bruikbare oefeningen en kritische inzichten, durf ik mijn grenzen nu veel beter te bewaken. Ook wanneer ik besef dat de plaats wààr ik mijn grens leg, alles te maken heeft met mijn eigen welzijn. Niet met egoïsme of aanstellerij. Ook dat, besef ik na het lezen van het boek, is zelfzorg en zelfliefde.

  - J -

  Een echte aanrader voor iedereen die worstelt met zichzelf. In jouw boek staan hele goeie tips en affirmaties enz...

  - M -

  Het boek dat je in je kast moet hebben wil je aan zelfzorg doen! Gemakkelijke oefeningen, duidelijke uitleg en zeer warm geschreven. Je voelt dat de auteur vanuit ziel deelt hoe jezelf graag te zien :D

  - S -

  Een kijkje in het boek

  Dit boek heeft een holistische aanpak. Niets kan bestaan zonder het andere, door het ene aan te pakken, zet je de rest ook in beweging. Je bestaat uit zowel je fysiek lichaam, je mentale geest, je emoties en je persoonlijkheid. Om zelfzorg en zelfliefde integraal te implementeren, staan er in dit boek oefeningen en technieken in relatie met deze vier aspecten van je zijn.

  Meer zelfzorg voor je fysiek lichaam:

  een positief contact met je lichaam is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om jezelf graag te zien. In dit hoofdstuk krijg je de mogelijkheid om de band met je lichaam te verbeteren. Stap voor stap, oefening per oefening groeit de liefde voor je lichaam. Want een gelukkig lichaam geeft een gelukkig persoon.

  Meer zelfzorg voor je gedachten:

  je eigen gedachten kiezen is een krachtige vorm van zelfzorg en zelfliefde. In dit hoofdstuk leer je om naar je gedachten (bewuste en onbewuste) te luisteren, om je je gedachten te selecteren, om rust te brengen in je hoofd en om op efficiënte wijze je eigen waarheid te vinden en neer te zetten. Als bonus krijg je mee hoe je je eigen affirmaties kan creëren.

  Meer zelfzorg voor je emoties:

  een positieve kijk op je emoties en begrijpen waarom ze er zijn, zullen je helpen te groeien als persoon en helpen inzichten te bekomen. In dit hoofdstuk gaan we emoties, alle emoties, beginnen waarderen en zien als helpers op weg naar meer zorg en liefde.

  Meer zelfzorg voor wie je bent:

  omdat je meer bent dan je fysiek lichaam, je emoties en je gedachten, ga je in dit hoofdstuk dieper in op je intuïtie, je wijsheid, je wil en je innerlijke kracht om je ware identiteit te ontdekken en deze te voeden met zorg en liefde.