Boeken

LIEF VOOR JEZELF


Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven.Het boek, Lief voor jezelf, is nagenoeg een magische handleiding voor het implementeren van zelfzorg en zelfliefde in je leven. Naast verhelderende inzichten die Ellen geeft, staat het boek vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen waarmee je op een praktische wijze zelfzorg en zelfliefde kan aanwenden in je dagelijkse leven. Deze zijn allemaal gemakkelijk en meteen uitvoerbaar zonder dat je je leven op pauze moet zetten. Het is praktische toegepaste spiritualiteit voor iedereen.


De band met je lichaam verbeteren, je emoties doorgronden, je gedachten onderzoeken en je weg vinden naar meer plezier, genot en voldoening, zijn enkele punten die aan bod komen. Door het gebruik van affirmaties doorheen het boek, krijgt je persoonlijke groei nog een extra steun.


Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven toelaten en integreren, is het beste geschenk dat je jezelf kan geven. 

EXTRA EXTRA - 40 JAARNaar aanleiding van mijn 40ste verjaardag, geef ik bij de volgende 40 boeken die via mij worden gekocht (zijnde via deze website, zijnde tijdens een lezing) een liefdevol extraatje.

Op is op! Dus bestel jouw exemplaar snel. 

Voor signeersessies, workshops, lezingen & voorstellingen - klik hier

Bestel nu ook jouw exemplaar hier! 


Prijs: 20 euro + 6 euro verzendkosten (binnen België)


Stort het bedrag (26,00 euro) op mijn rekening

(BE27 7310 1358 9873 met vermelding 'aankoop boek')

en binnen enkele dagen ligt het boek bij jouw thuis.


Geef bij 'Bericht' je adres mee.

Indien je wenst dat het boek gesigneerd wordt, vermeld dit dan ook bij 'Bericht' en maak duidelijk voor wie ik het signeer (zeker wanneer je het boek als geschenk voor iemand anders aankoopt).


(Bij het versturen van je bestelling, geef je toestemming aan Hartl om je gegevens te bewaren. Deze gegevens worden enkel gebruikt in functie van de bestelling. Je kan elk moment vragen om je gegevens te laten verwijderen. Dit kan per email naar online@hartl.be. Er worden geen marketing emails gestuurd. Wens je op de hoogte te blijven van toekomstige artikels, boeken enzovoort, volg me dan via Facebook of Instagram.)

 
 
 
 

Een voorproefje

Reacties en feedback

Website - feedback 2 - lief voor jezelf
Website - feedback - lief voor jezelf
IG - 2021 - Promo boek