Bio

Over Hartl

Ellen Hartl, geboren op een nazomerse dag in ’82, groeit op in en rond Antwerpen. Vanaf jonge leeftijd wordt haar de cyclus van het leven en de dood bijgebracht. Wijze lessen die haar een goede basis geven voor haar verdere ontwikkeling, welke ze nog steeds met stralende nieuwsgierigheid en gezonde nuchterheid verwelkomt. Op haar 16de begint ze de ware kracht van de natuur te kennen en via verschillende wegen leert ze kennismaken met de natuurreligies. Vanaf haar 20 jaar begint ze verder te werken aan zichzelf door de 3-jarige cursus Intuïtieve Ontwikkeling, 2-jarige opleiding in natuurreligies en verscheidene workshops aan Tibetaans instituut te Schoten.


In 2005 studeert Ellen af in Public Relations en weet ze meteen haar carrière te starten als aanvankelijk PR assistente, naar Management Assistente tot uiteindelijk Executive Office Manager. Na tien jaar als bediende te werken voor bedrijven, zet Ellen de stap naar zelfstandige. Ze voelt een sterke drang om mensen persoonlijk te helpen door middel van haar eigen ervaringen en aangeleerde technieken. Ze heeft ondertussen haar ervaringsgebied verruimd met de opleidingen Herborist en Massagetherapeut. Ze ontwikkelt elke dag verder haar filosofische visie op het leven en hoe we in het alledaagse leven staan.


Haar leven staat niet stil, hoewel ze stevig met beide voeten op de aarde staat. Via haar positieve uitstraling, haar zalige rust en luisterend oor, heeft ze reeds verscheidene mensen geholpen om hun pad weer op een aangename wijze te kunnen verderzetten.


Copyright @ All Rights Reserved